DermArt cabinet medical de dermatologie estetica
Sala asteptare
Cabinet consultatii
Sala tratamente chirurgicale

Fillere (acid hialuronic)

Fillerele sunt substante de umplere, cel mai des folosit fiind acidul hialuronic. Acesta este un constituent natural al organismului, este produs in laborator si se prezinta sub forma unui gel vascos si transparent. Este folosit atat pentru umplerea ridurilor, cat si pentru volumizarea unor zone precum buzele sau pometii.

Cele mai comune zone tratate cu acid hialuronic sunt: santurile nazolabiale, ridurile glabelare (dintre sprancene), ridurile periorale, buzele si pometii.

Procedura este rapida, pacientul putandu-si relua imediat activitatile zilnice. Efectele sunt evidente instantaneu, dar rezultatele maxime se pot observa dupa aproximativ 7-14 zile. Durata efectului este variabila,in functie de mai multi factori: varsta, tipul de  piele, stilul de viata, locul injectarii, activitatea musculara locala. In general, rezultatele se mentin 6-12 luni. Un avantaj deosebit al acestei proceduri este faptul ca, acidul hialuronic odata injectat, stimuleaza productia proprie de colagen la nivelul pielii. Din acest motiv, injectarea repetata de acid hialuronic are ca efect o reintinerire pe termen lung.