DermArt cabinet medical de dermatologie estetica
Sala asteptare
Cabinet consultatii
Sala tratamente chirurgicale

Epilare definitiva laser

EPILAREA DEFINITIVA CU LASERUL ALMA SOPRANO ICE PLATINUM

Termenul de epilare laser este cel care ar trebui să ne intereseze atunci când cautam o soluție de lungă durată pentru îndepărtarea părului. Procedura cu laser trebuie efectuată într-o clinică medicala, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite.

Soprano Ice Platinum este o platforma avansata ce incorporeaza tehnologia laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Aparține portofoliului ALMA LASERS, o companie lider, cu renume mondial, în domeniul tehnologiilor medicale și estetice.

Soprano Ice Platinum combină trei lungimi de undă diferite (755 nm, 810 nm și 1064 nm), tintind concomitent diferite structuri ale foliculului pilos de la diferite adancimi ale tesutului cutanat. Astfel, este eficient pentru toate fototipurile de piele, de la cea albă pana la cea închisă la culoare sau bronzata. Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice.

Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrata căldura în derm, unde sunt țintiți foliculii piloși.

Tehnologia specială de răcire creşte confortul pacientului, procedura fiind nedureroasă.

Metoda SHR de tratament acționează într-un mod unic asupra melaninei, permițând efectuarea tratamentelor în oricare perioadă din an și inclusiv pe tegumentul bronzat.

În funcție de fototipul cutanat al pacientului și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite se ating în medie după 6-8 ședințe de tratament.

Toate detaliile tratamentului, precum și protocolul individualizat, se stabilesc cu medicul dermatolog în cadrul unei consultatii initiale gratuite.