DermArt cabinet medical de dermatologie estetica
Sala asteptare
Cabinet consultatii
Sala tratamente chirurgicale

Tratamente de curatare

Fiecare dintre noi stim ca frumusetea inseamna, in primul rand, frumusetea pielii. Din acest motiv, ingrijirea acesteia trebuie sa faca parte din ritualul nostru zilnic. Dar, de multe ori, pielea are nevoie de mai mult decat aceasta ingrijire cotidiana. Aici intervine rolul medicului specialist care poate, dupa o consultatie prealabila, sa stabileasca nevoile pielii si strategia de tratament. 

Curatarea pielii este un pas obligatoriu in cadrul oricarui tratament (antiacneic, de reintinerire, de intretinere, pentru tratarea petelor, etc.), permitand patrunderea substantelor active in profunzime si obtinerea rezultatelor optime.

Peelingul chimic si microdermabraziunea sunt doua dintre cele mai eficiente mijloace de curatare si detoxifiere ale pielii, indepartand celulele moarte si impuritatile, stimuland producerea de celule noi, regland secretia de sebum si asigurand o absorbtie crescuta a produselor active aplicate ulterior. Aceste proceduri se adreseaza tuturor pacientilor, indiferent de varsta si sex.